Johan Dahl Utveckling AB

7 steg till ett Gott Nytt 2023

av | 29 dec, 2022 | Guide, Inspiration, Mål

Nyårslöfte

De flesta nyårslöften är impulsiva beslut som inte leder till några bestående förändringar. Darren Hardy, författare och utgivare av Success Magazine, påstår att 95 procent av alla mål och löften som ges på nyårsafton inte överlever januari månads utgång. Kanske är det därför många helt avstår från att lämna några nyårslöften eller att sätta mål för det kommande året? Fast om du inte vet vart du ska spelar det ju ingen roll vilken väg du tar!?!

Så hur gör du för att skapa bestående förändringar och förbättringar, privat eller i arbetet för att designa det liv du vill leva och uppnå de mål som är viktiga för dig? Det finns ju i det närmaste obegränsade möjligheter men att inte sätta mål är ju också ett val…

“Do not wait; the time will never be ’just right.’ Start where you stand, and work with whatever tools you may have at your command, and better tools will be found as you go along.”
Napoleon Hill, 1883-1970

Klicka på knappen nedan för en kostnadsfri guide i 7 enkla steg som hjälper dig att göra ditt personliga bokslut och designa ditt kommande år med mål och resultat som verkligen kan uppfyllas – med resultatgaranti!