FÖRBÄTTRARE

Ledarutveckling

Anlita Johan Dahl som coach, konsult eller förbättringsledare när du och din organisation vill ha stöd i arbetet med att skapa hållbar framgång och bättre resultat – på riktigt!

Med fokus på kommunikation, ledarskap och försäljning bidrar Johan till resultat som både känns i kroppen och som syns på sista raden.

Success Factor Modeling™

Bland annat tillämpar han Success Factor Modeling™ – en serie modeller och verktyg som utarbetats efter omfattande studier av beteenden, värderingar och tankesätt hos moderna, framgångsrika företag.

Success Factor Modeling™ stärker ditt ledarskap och stöttar din organisation på ett sätt som skapar personligt engagemang, motivation, personligt ansvar och uthållig framgång. Det är när människor MÅR BRA som företag GÅR BRA så vad tror du om att tillämpa receptet?

Medan många mer traditionella arbetssätt fokuserar på yttre framgångsfaktorer som t.ex. hur man utvecklar en affärsplan, jobbar med innovationsarbete, organisation, rekrytering etc., läggs fokus i Success Factor Modeling™ istället på de avgörande mönster i värderingar och föreställningar som är grunden för hur framgångsrika individer, grupper och företag tänker och agerar nu och i framtiden.

Vill du veta mer om Success Factor Modeling™ och hur du skapar en hållbar framgångskultur i ditt företag kontaktar du Johan så kan han presentera vilka effekter och nya resultat du och din organisation kan få.

Anlita Johan Dahl som förbättrare av kommunikation, ledarskap och försäljning
Säljutveckling med Johan Dahl

SÄLJUTVECKLING

Vill du öka försäljningsresultaten, lönsamheten samt få fler och nöjdare kunder utan att jobba hårdare?

Använd Johan som säljkonsult, säljcoach eller säljtränare när du vill ha hållbar säljutveckling och
resultat som både känns i kroppen och syns på sista raden.

LEDARUTVECKLING PÅ MALTA

Följ med på en resa till härliga Malta och gör samtidigt din egen resa och utveckla såväl ditt inre ledarskap som din förmåga att leda andra!

Du kommer att få inspiration, insikter, konkreta övningar på plats och verktyg att ta med hem samtidigt som du möter andra intressanta människor som också vill utveckla sig personligt och professionellt.

Ledarutveckling på Malta med Johan Dahl och Anders Lundin
Coaching av Johan Dahl

COACHING

Ensam är stark…? Nej, idag vet vi bättre än så. Det är tillsammans med andra vi växer och utvecklas. En coach kan vara det som behövs för att skapa den utveckling du önskar i företaget, karriären eller livet.

Mer om Johan

Johan har startat och drivit ett 10-tal bolag där han fått lära sig av både med- och motgångar. Att få dela erfarenheter och utmaningar med Johan är ”på riktigt” eftersom han verkligen vet vad han pratar om.

Johan verkar även som processledare, förändringsledare och personlig coach. Johan brinner för att hjälpa människor och utveckla företag.

Det är när människor mår bra som företag går bra.

Meriter och utmärkelser

  • Platinum Speaker – en av väldigt få talare som fått utmärkelsen
  • Författare till tre böcker: 12 talares tankar om kommunikation (nominerad till Årets HR-bok 2018), Sälj med hjärtat samt 21 tips för ett rikare liv
  • Årets Mentor 2 gånger (Almi Företagspartner och NyföretagarCentrum)
  • Årets Rådgivare (Ung Företagsamhet)
  • Nominerad till Stora Målpriset
Johan Dahl utsedd till Sveriges populäraste föreläsare 2019 - Topp 100 föreläsare - eventeffect.se
Johan Dahl utsedd till Sveriges populäraste föreläsare 2019 - Topp 100 föreläsare - eventeffect.se

Sveriges populäraste föreläsare 2019 och 2020 – Eventeffects Topp 100-lista

“Kvaliteten på din kommunikation avgör kvaliteten på ditt liv” säger Johan Dahl och har du lyssnat till Johan vet du precis vad han menar.

© Johan Dahl Utveckling 2020
Webbplats framtagen av Ockelbo Webbdesign