FÖRELÄSARE

Letar du efter en inspirerande och medryckande föreläsare? Möt Johan Dahl.

Johan Dahl inspirerar och engagerar sina lyssnare genom sina ämnen kring personligt ledarskap, personligt ansvar och personlig försäljning.

Med sin egen bakgrund och erfarenhet ger han exempel på hur verkligheten kan se ut på ett varmt och roligt sätt. Vi känner igen oss, vi skrattar, vi rörs till tårar, eftersom vi känner igen oss i de utmaningar som Johan har levt och de exempel som han berättar om.

Hans referenser talar sitt tydliga språk. Publiken tar till sig hans budskap och vill vara med och förändra attityder, vanor och beteenden.

Tack för en suverän föreläsning! Perfekt upplägg med denna superenergi som det avslutades med! Föreläsningen var en 10-poängare, perfekt uppbyggd, med olika tempon och saker som fastnar som man verkligen vill använda.
Emma Norelius

Director of Sales, Clarion Hotel Winn

Anlita Johan Dahl som föreläsare
Personlig utveckling - Föreläsning med Johan Dahl

PERSONLIG UTVECKLING

Det som upphör att bli bättre slutar att vara bra. En investering i personlig utveckling är den bästa investeringen du kan göra – avkastningen är fantastisk, räcker livet ut och smittar på alla områden i livet!

Personlig utveckling - Föreläsning med Johan Dahl

PERSONLIG EFFEKTIVITET

Multitasking och många bollar i luften – nyckel till framgång eller bara korkat? Personlig effektivitet är att få mer gjort med mindre ansträngning.

Vad sägs om tid över istället för övertid?

Inspirationsföreläsning med Johan Dahl

INSPIRATIONSFÖRELÄSNING

Ta det personligt! En föreläsning om personlig framgång, personligt ledarskap och personligt ansvar. Förgyll vardagen, skjut in extra energi i Kick-Offen, höj stämningen på kundträffen eller få fart på förändringen.

Success Factor Modeling - Föreläsning med Johan Dahl

SUCCESS FACTOR MODELING

Nycklar till framgång för nästa generations entreprenörer. Hur gör moderna organisationer för att skapa personligt engagemang, motivation och uthållig framgång?

Personligt ledarskap - Föreläsning med Johan Dahl

PERSONLIGT LEDARSKAP

Personligt ledarskap, att leda sig själv, är en förutsättning för att leda andra. Åtskillig forskning punkterar gamla myter och lyfter fram det som faktiskt fungerar. Det är när människor mår bra som företag går bra.

Personlig försäljning med Johan Dahl

PERSONLIG FÖRSÄLJNING

Alla säljer. Alltid. Vi säljer varor, tjänster, upplevelser och idéer. Vill du bli bättre på att sälja dig själv eller att vässa resultaten på jobbet? I den digitala utvecklingen är personlig försäljning viktigare än någonsin.

Mer om Johan

Johan har startat och drivit ett 10-tal bolag där han fått lära sig av både med- och motgångar. Att få dela erfarenheter och utmaningar med Johan är ”på riktigt” eftersom han verkligen vet vad han pratar om.

Johan verkar även som processledare, förändringsledare och personlig coach. Johan brinner för att hjälpa människor och utveckla företag.

Det är när människor mår bra som företag går bra.

Meriter och utmärkelser

  • Platinum Speaker – en av väldigt få talare som fått utmärkelsen
  • Författare till tre böcker: 12 talares tankar om kommunikation (nominerad till Årets HR-bok 2018), Sälj med hjärtat samt 21 tips för ett rikare liv
  • Årets Mentor 2 gånger (Almi Företagspartner och NyföretagarCentrum)
  • Årets Rådgivare (Ung Företagsamhet)
  • SM-Guld 2021 - coach till Årets Säljare Moa Abrahamsson i konkurrens med 800 tävlande (Ung Företagsamhet)
  • Nominerad till Stora Målpriset
Johan Dahl utsedd till Sveriges populäraste föreläsare 2019 - Topp 100 föreläsare - eventeffect.se

En av Sveriges populäraste föreläsare fyra år i rad: 2019, 2020, 2021 och 2022 – Vill du veta mer? Klicka då på denna länk: Eventeffect.se

“Kvaliteten på din kommunikation avgör kvaliteten på ditt liv” säger Johan Dahl och har du lyssnat till Johan vet du precis vad han menar.

© Johan Dahl Utveckling 2023
Webbplats framtagen av Ockelbo Webbdesign