FÖRFATTARE

Johan Dahl är författare till tre böcker där han riktat in sig på att hjälpa andra nå bättre resultat både på jobbet och privat

Hjälper andra att nå bättre resultat

I över 30 år har Johan Dahl arbetat med inspiration och kommunikation på olika sätt, främst som entreprenör där Johan startat och drivit ett 10-tal bolag i framgång såväl som i motgång. Människan har alltid stått i centrum; försäljning, service, ledarskap, mål, professionell och personlig utveckling. Sedan tidigt 90-tal har han riktat in sig på att hjälpa andra nå bättre resultat både på jobbet och privat. Johan föreläser, utbildar och tar även åt sig ett fåtal coach- och konsultuppdrag. Hittills har det blivit tre böcker: ”Sälj med hjärtat/Service med hjärtat”, ”21 tips för ett rikare liv” samt ”12 Talares tankar om kommunikation”
Beställ dina signerade ex genom att maila johan@jdu.se
12 talares tankar om kommunikation - Bok av Johan Dahl

12 TALARES TANKAR OM KOMMUNIKATION

Vad gör du om du måste kommunicera men inte vill? Hur får du igång en dialog i ett stormöte? Tillsammans med 11 andra talare är Johan Dahl medförfattare till boken 12 talares tankar om kommunikation..

21 tips för ett rikare liv - Bok av Johan Dahl

21 TIPS FÖR ETT RIKARE LIV

En presentbok som ger 21 enkla, konkreta tips på hur du gör ditt liv rikare på flera plan:

Hälsa - Relationer - Ekonomi - Karriär

Sälj med hjärtat - Service med hjärtat - Böcker av Johan Dahl

SÄLJ MED HJÄRTAT/SERVICE MED HJÄRTAT

Vad är det som angår i princip alla företag och som påverkar både utveckling, tillväxt, resultat, lönsamhet och stämningen bland medarbetarna?
– Kundkommunikationen

Mer om Johan

Johan har startat och drivit ett 10-tal bolag där han fått lära sig av både med- och motgångar. Att få dela erfarenheter och utmaningar med Johan är ”på riktigt” eftersom han verkligen vet vad han pratar om.

Johan verkar även som processledare, förändringsledare och personlig coach. Johan brinner för att hjälpa människor och utveckla företag.

Det är när människor mår bra som företag går bra.

Meriter och utmärkelser

  • Platinum Speaker – en av väldigt få talare som fått utmärkelsen
  • Författare till tre böcker: 12 talares tankar om kommunikation (nominerad till Årets HR-bok 2018), Sälj med hjärtat samt 21 tips för ett rikare liv
  • Årets Mentor 2 gånger (Almi Företagspartner och NyföretagarCentrum)
  • Årets Rådgivare (Ung Företagsamhet)
  • SM-Guld 2021 - coach till Årets Säljare Moa Abrahamsson i konkurrens med 800 tävlande (Ung Företagsamhet)
  • Nominerad till Stora Målpriset
Johan Dahl utsedd till Sveriges populäraste föreläsare 2019 - Topp 100 föreläsare - eventeffect.se

En av Sveriges populäraste föreläsare fyra år i rad: 2019, 2020, 2021 och 2022 – Vill du veta mer? Klicka då på denna länk: Eventeffect.se

“Kvaliteten på din kommunikation avgör kvaliteten på ditt liv” säger Johan Dahl och har du lyssnat till Johan vet du precis vad han menar.

© Johan Dahl Utveckling 2023
Webbplats framtagen av Ockelbo Webbdesign