Johan Dahl Utveckling AB

Om Johan Dahl

Varför Johan Dahl?

Anlita Johan som föreläsare eller workshopledare när du vill ha en mental och känslomässig vitamininjektion på kickoffen, kundträffen, säljkonferensen eller firmafesten. Du kan räkna med såväl skratt som eftertanke samt resultat som både känns i kroppen och syns på sista raden.

Välj det som passar ditt event bäst från menyn och välkommen med din förfrågan.

Om Johan Dahl

I över 30 år har han arbetat med inspiration och kommunikation på olika sätt, främst som entreprenör där Johan startat och drivit ett 10-tal bolag i framgång såväl som i motgång.

Människan har alltid stått i centrum; försäljning, service, ledarskap, mål, professionell och personlig utveckling. Sedan tidigt 90-tal har han riktat in sig på att hjälpa andra nå bättre resultat både på jobbet och privat.

Johan föreläser, utbildar och tar även åt sig ett fåtal coach- och konsultuppdrag. Hittills har det blivit tre böcker: ”Sälj med hjärtat och Service med hjärtat”, ”21 tips för ett rikare liv” samt ”12 Talares tankar om kommunikation”.

Johan har utsetts till Årets Mentor två gånger (Almi Företagspartner och NyföretagarCentrum), Årets Rådgivare (Ung Företagsamhet) och nominerats till Stora Målpriset.

Han är dessutom, som en av ytterst få talare, utnämnd till Platinum Speaker av Speakerrating.com – ett kvitto på en excellent förmåga att nå fram med budskapet.

Han är också framröstad till en av Sveriges populäraste föreläsare fem år i rad (Eventeffect Topp-100), så du väljer ett säkert kort när du väljer Johan.

Johan har dessutom vunnit ett SM-Guld som coach åt Moa Abrahamsson i Årets Säljare för Ung Företagsamhet i konkurrens med 800 tävlande.

Vision

Johans vision är en värld där människor lever rikare liv genom att kommunicera bättre med sig själva och varandra. För att bidra till detta arbetar han som föreläsare, coach och utbildare för att beröra människor med sina orangea berättelser som leder till insikter, som inspirerar och skapar energi och som bidrar till konkret handling.

Anlita Johan Dahl som föreläsare eller workshopledare och få en härlig vitamininjektion!

Affärsidé

Johan Dahl Utveckling erbjuder företag och organisationer inspiration och affärsnytta genom affärs- och säljutveckling i världsklass. Som föreläsare, författare och förbättrare får du som kund hjälp att utveckla såväl intern som extern kommunikation med resultat som både känns i kroppen och syns på sista raden!

Några av Johans citat

  • När varför är starkt blir hur enkelt.
  • Det som slutar att bli bättre upphör att vara bra.
  • Vill du öka dina utsikter att nå dina avsikter är det bättre med insikter än åsikter.
  • Kvaliteten på din kommunikation avgör kvaliteten på ditt liv.
  • Vision utan handling är en dröm.
  • Handling utan vision är ett tidsfördriv.
  • Kunskap är värdelös…så länge den inte omsätts i handling.
  • Det är svårt att se etiketten när man sitter i flaskan.
  • Det är när människor mår bra som företag går bra.

Eventeffect Topp-100

En av Sveriges populäraste föreläsare fem år i rad: 2019, 2020, 2021, 2022 och 2023 – Vill du veta mer? Klicka då på denna länk: Eventeffect.se

Sveriges populäraste föreläsare 2019

Johan Dahl utsedd till Sveriges populäraste föreläsare 2020 - Topp 100 föreläsare - eventeffect.se

Sveriges populäraste föreläsare 2020

Sveriges populäraste föreläsare 2021

Sveriges populäraste föreläsare 2022

Johan Dahl utsedd till Sveriges populäraste föreläsare 2023 - Topp 100 föreläsare - eventeffect.se

Sveriges populäraste föreläsare 2023

Platinum Speaker

Johan Dahl är en Platinum Speaker!

En Platinum Speaker kan liknas vid de allra bästa toppgolfarna, gitarrvirtuoserna och fotbollsstjärnorna.

En Platinum Speaker kan på ett excellent sätt förmedla sitt budskap och lyckas fantastiskt bra med sin kommunikation även i spontana situationer.

De framför sina budskap med extrem tydlighet och tillhör den absoluta eliten när det gäller presentationsteknik.

Ytterst få saker kan få dem ur balans när de talar och givet att innehållet är i nivå med deras förmåga att kommunicera är de oftast de mest uppskattade talarna oavsett typ av evenemang.

Av totalt 5 050 analyser är det endast 41 talare som fått utmärkelsen Platinum Speaker – i världen! Johan Dahl är en av dem.

Johan Dahl utsedd till Platinum Speaker