Johan Dahl Utveckling AB

Basket Brigade 2020

av | 22 dec, 2020 | Inspiration

Söndagen den 20 december gjordes julen godare och gladare för många som har det svårt. Basket Brigade Gävle delade ut 540 välfyllda matkassar till behövande, främst barnfamiljer, i Gävle med omnejd.

Ett stort TACK till alla som bidragit till att göra det möjligt; givare, volontärer och samarbetspartners som hjälpt oss med allt från att hitta mottagare till att skänka julgåvor.

Från mottagarna har det kommit mängder av tacksamma kommentarer – här är några:

En påse kärlek
Tackar allra ödmjukast för denna påse med kärlek jag och barnen fick❤️,
Glädjen jag känner går inte att beskriva, känslan av att kunna erbjuda julmat till barnen i denna svåra stund i livet! Hälften av julbekymmren försvann genom att få välsignelsen denna påse ??.
All kärlek till er som hjälper människor i behov av hjälp ??????.

Någon tänker på mig
Jag blev så glad att ni kom med julkassen till mig då det verkligen gjorde skillnad. Den passade oss väldigt bra och allt i kassen går hem hos mig och mina döttrar.
Den här påsen uppskattades. Det var verkligen överraskning att någon tänker på mig ?.
God Jul och Gott nytt år till er.

Nu kan jag bjuda min dotter
Tack så otroligt mycket, julkassen för mig betyder mat i kylskåpet, både frukost å mat minst en vecka framåt. Nu kan jag bjuda min dotter på lite mat ??.
God Jul.

Trevliga volontärer
Hej jag, maken å våra 3 barn tackar så mkt för kassen som dom kom å knacka på om. Tackar så mkt för den hjälp ja å min familj fick utav er. Dom som kom å knacka på va jätte trevliga å glada. God jul på er alla ???.

Julens änglar
Hej tackar så mycket än en gång för julkassen till mig och mina barn ? ni är julens änglar ❤

Såg glädjen i mina barnbarn
Tusen tack Johan för att du är du och att du får göra så många människor glada, jag såg glädjen i mina barnbarn och med din hjälp kan vi få den julen som andra människor önskar sig, det som du och dina kollegor gjort möjligt för mig och barnen.

Betyder mycket
Tack så jättemycket för kassen. Det betyder mycket att få lite julmat på bordet när man nyss har varit sjuk mm.
Dom var jätte trevliga som kom med kassen. Trevliga när dom ringde upp. Och snabba var dom också ?.
Ännu en gång. Tack så jättemycket för kassen! God jul och Gott nytt år till er alla ???.

Jättetacksam
Jag fick en julkasse levererad och jag är jättetacksam för den ? ??
Stort tack och vi önskar er alla en riktigt god jul❤

Tacksam med en psalm
God morgon Johan tack för ditt svar du är en snäll människa jag tänkte be dig att skriva det som munken hade sagt och det har du gjort för det är en ledstjärna för mig så jag är överlycklig att jag kan fira en Jul med min familj en gång till och jag kommer att tänka på det som du skrev till mig för det ser mörkt ut för mig men jag är så lycklig att jag fick prata med dig Johan du måste vara sänd av våran Gud och Herre,

Det finns en psalm.. Tag den till din:

Må din väg gå dig till mötes,
och må vinden vara din vän.
Må solen värma din kind och må
regnet vattna själens jord.
Tills vi möts (hörs i det här fallet) igen
Må Gud hålla dig, i sin hand.

Ovärderligt att få hjälp
Vi fick julmatpåsen levererad till dörren, och på den dag nu uppgett. Vi är så tacksamma att vi denna jul kunnat få denna hjälp med julmaten, då vi själva haft de tufft ekonomiskt så är det ovärderligt att få hjälp. Vi är så tacksamma åh de går ju inte riktigt att sätta ord på det. Men nu får även denna lilla familj fira jul trots allt, kram till er alla som gjort de möjligt! <3 <3 <3