OM JOHAN DAHL

 

VARFÖR JOHAN DAHL?

Anlita Johan som föreläsare eller workshopledare när du vill ha en mental och känslomässig vitamininjektion på kickoffen, kundträffen, säljkonferensen eller firmafesten. Du kan räkna med såväl skratt som eftertanke samt resultat som både känns i kroppen och syns på sista raden.

Välj det som passar ditt event bäst från menyn och välkommen med din förfrågan.

OM JOHAN DAHL

I över 30 år har han arbetat med inspiration och kommunikation på olika sätt, främst som entreprenör där Johan startat och drivit ett 10-tal bolag i framgång såväl som i motgång. Människan har alltid stått i centrum; försäljning, service, ledarskap, mål, professionell och personlig utveckling. Sedan tidigt 90-tal har han riktat in sig på att hjälpa andra nå bättre resultat både på jobbet och privat. Johan föreläser, utbildar och tar även åt sig ett fåtal coach- och konsultuppdrag. Hittills har det blivit tre böcker: “Sälj med hjärtat/Service med hjärtat”, “21 tips för ett rikare liv” samt “12 Talares tankar om kommunikation”
Johan har utsetts till Årets Mentor två gånger (Almi Företagspartner och NyföretagarCentrum), Årets Rådgivare (Ung Företagsamhet) och nominerats till Stora Målpriset. Han är dessutom, som en av ytterst få talare, utnämnd till Platinum Speaker av Speakerrating.com – ett kvitto på en excellent förmåga att nå fram med budskapet. Han är också framröstad till en av Sveriges populäraste föreläsare både 2019 och 2020 (Eventeffect Topp-100) så du väljer ett säkert kort när du väljer Johan. 

VISION

Johans vision är en värld där människor lever rikare liv genom att kommunicera bättre med sig själva och varandra. För att bidra till detta arbetar han som föreläsare, coach och utbildare för att beröra människor med sina orangea berättelser som leder till insikter, som inspirerar och skapar energi och som bidrar till konkret handling.

AFFÄRSIDÉ

Johan Dahl Utveckling erbjuder företag och organisationer inspiration och affärsnytta genom affärs- och säljutveckling i världsklass. Som föreläsare, författare och förbättrare får du som kund hjälp att utveckla såväl intern som extern kommunikation med resultat som både känns i kroppen och syns på sista raden!

Johan Dahl utsedd till Sveriges populäraste föreläsare 2020 - Topp 100 föreläsare - eventeffect.se