LEDARUTVECKLING OCH ATT SKICKLIGGÖRA VARANDRA 

OM KONSTEN ATT TILLITSFULLT LEDA SIG SJÄLV OCH ANDRA

Brukar du få dina bästa idéer på jobbet eller någon annanstans?

Känner du att du är ditt bästa jag i ensamhet eller tillsammans med andra?

Följ med på en resa till härliga Malta och gör samtidigt din egen resa och utveckla såväl ditt inre ledarskap som din förmåga att leda andra! Du kommer att få inspiration, insikter, konkreta övningar på plats och verktyg att ta med hem samtidigt som du möter andra intressanta människor som också vill utveckla sig personligt och professionellt.

Alltsammans inramat av medelhavskänsla och välmående i en skön och kreativ miljö på vackra Malta där vi dessutom kryddat det hela med några unika upplevelser på ön.

Årets program är fullbokat! Håll utkik efter datumen för nästa års program!

Klicka här för att läsa mer om utbildningen och anmäl dig redan idag!

 

 

Ingen vanlig utbildning

Det här är ingen traditionell ledarskapsutbildning där vi ger dig färdiga lösningar. Det här är fyra dagar för att må bra och utvecklas där du får vara du och utvecklas i den riktning du själv vill.

Och det fortsätter när du kommer hem:

 • Konkreta verktyg att använda i vardagen
 • Övningsuppgifter varje vecka i 12 veckor – allt för att hjälpa dig implementera dina nya tankar, idéer och färdigheter i vardagen.
 • Forum för att hålla kontakten med övriga deltagare
 • Individuell coaching (mot tillägg)
 • Uppföljningsträff i januari 2020

Allt detta ingår:

 • Flyg med SAS Stockholm Arlanda-Malta t.o.r.
 • Ett incheckat bagage
 • Transfer flygplatsen – hotellet t.o.r.
 • 3 nätter i dubbelrum på Hotel Valentina i S:t Juliens (enkelrum mot tillägg)
 • Frukost varje morgon
 • Ledarutveckling torsdag-fredag-lördag i workshopformat
 • Summering med reflektion på söndagen
 • Fika och lunch varje dag
 • Gemensamma middagar på mysiga restauranger torsdag och fredag kväll
 • Utflykt, lunch och vinprovning på lördag eftermiddag
 • Kursmaterial
 • Övningsuppgifter varje vecka i 12 veckor efter hemkomsten
 • Forum för att hålla kontakten med övriga deltagare
 • Uppföljningsträff i januari 2020

För vem?

För dig som vill växa och utvecklas som person. För dig som vill bli bättre på att leda och lyfta dig själv och andra. För dig som vill ha en mental och känslomässig vitamininjektion. För dig som vill må extra bra under fyra dagar på Malta och sedan fortsätta med det.

Inga vanliga kursledare

Anders Lundin och Johan Dahl arbetar som föreläsare och processledare för människor och företag som vill skapa hållbar, värdebaserad utveckling och tillväxt där människor får utvecklas till sina allra bästa jag med resultat som både känns i kroppen och som syns på sista raden.

Anders Lundin är pedagog, idrottsledare, elittränare och före detta förbundskapten i handboll samt certifierad förändringsledare. Med mogen blick hittar Anders den springande punkten, problemet eller möjligheten! En av Anders specialiteter är att göra “verkstad” av värderingar!

Anders drivs av känslan att livet är för kort för att inte göra något som är meningsfullt.

Johan Dahl är föreläsare, författare och förbättrare. Johan har startat och drivit ett tiotal företag i framgång och motgång. Med devisen ”det är när människor mår bra som företag går bra” hjälper Johan människor och företag att utvecklas med fokus på kunskap, kundskap och kulskap. Johan är 2 gånger utsedd till Årets Mentor, Ung Företagsamhet har utsett honom till Årets Rådgivare, han har nominerats till Stora Målpriset och han är en av ytterst få talare som belönats med utmärkelsen Platinum Speaker. Johan brinner för att göra livet rikare och mer orange.

Både Anders och Johan är medlemmar i Talarföreningen NSA Sverige och flitigt anlitade som såväl föreläsare som processledare.

Villkor

Välj mellan tre olika paket: 

Ledarutveckling i världsklass – ordna resan på egen hand. Detta passar bra för dig som vill fixa flyget och transfern själv, kanske för att njuta av vackra Malta några extra dagar… 19 800 kr.

 

Ledarutveckling i världsklass – allt ingår. Det enda du behöver tänka på är när vi samlas på Arlanda och när vi kommer hem igen… 24 800 kr. Det mest populära paketet.

 

Ledarutveckling i Världsklass – plusmeny med coaching. Vill du baka in enskild coaching efter hemkomsten för att få ut ytterligare effekt av programmet så är det här paketet för dig. Tre enskilda coachsessioner med Anders eller Johan ingår till hälften av ordinarie pris… 29 800 kr.

 

 

Early bird 1: Spara pengar och få mer värde!

Anmäl dig senast den 31/3 så får du både rabatt på deltagaravgiften och personlig coaching när vi kommit hem utan extra kostnad.

Rabatten är 1000 kr och de tre coachsessionerna har ett ordinarie pris på 10 000 kr = Totalt värde för dig: 11 000 kr.

Early bird 2:

Mer deltagare – mer generösa rabatter!

Anmäler du fler deltagare från samma företag eller organisation får du rabatter enligt principen:

1 extra deltagare = 10% rabatt för den personen

2 extra deltagare = 20% rabatt för deltagare nr 3 och 10% rabatt för deltagare nr 2

Detta erbjudande gäller i mån av plats så det är först till kvarn som gäller!