Johan Dahl Utveckling AB

Tack för din anmälan till Sälj mindre, dubbla din försäljning!

Bekräftelsemeddelande

Tack för din anmälan!

Ett bekräftelsemeddelande via e-post har skickats ut till den e-postadress du angivit. Kontrollera att du fått det och om inte – stäm av att det inte fastnat i något spamfilter och hör av dig om bekräftelsen ändå inte kommit fram.

För din framgång,

Johan Dahl Utveckling

Johan Dahl

Sälj mindre, dubbla din försäljning, säljutvecklingsprogram med Johan Dahl

Din programledare

Jag som hälsar dig välkommen och som är din programledare heter Johan Dahl. Jag har startat och drivit 10 egna bolag i med- och motgång och under resan lärt mig massor av vad som fungerar bra och vad som fungerar dåligt. Sedan över 20 år hjälper jag som föreläsare, coach och utbildare mina kunder att skapa framgångar som de ibland inte ens trodde var möjliga. Jag har tre år i rad utsetts till en av Sveriges populäraste föreläsare, utnämnts till Årets Mentor två gånger och jag kan som en av ytterst få talare titulera mig Platinum Speaker – ett kvitto på en sällsynt god förmåga att nå fram med ett budskap.
Dessutom fick jag vara med och vinna ett SM-Guld tidigare i år när jag coachade Moa Abrahamsson till segern i Årets Säljare hos Ung Företagsamhet i konkurrens med 800 tävlande.

Med mig blir livet mer orange, det kommer du att märka när vi ses härnäst!

Coach Johan Dahl

Johan Dahl Utveckling AB | Asmundgatan 8 | 802 60 Gävle | Org nr 556759-0640

Returpolicy: Som privatkonsument har du alltid 14 dagars ångerrätt räknat från dagen efter din beställning. Vill du ångra din beställning mailar du och anger vad du beställt och hur du betalat. Du behöver inte ange några skäl till varför du vill ångra beställningen.

Vad deltagare har sagt

Det här programmet har jag tidigare genomfört som ett mer traditionellt säljutbildningsprogram med fysiska träffar och uppföljningsuppgifter via mail. Trots att programmet tidigare varit mindre i omfattning och innehåll har mängder av deltagare fått fantastiska resultat. Några omdömen:

|

Jag har efter kursen med Johan haft stor framgång. Denna fantastiska start är mycket beroende på den KICK som jag fick av Johans kurs! Ett stort tack!!”

|

Jag har genom att tillämpa dina tips ringt två samtal som redan betalt hela utbildningen!”

|

Kursen blev inte alls som jag förväntade mig – det var mycket bättre!”

|

Måste säga att detta är den absolut bästa utbildning jag genomfört på länge!”

|

Dubblat resultat gjorde utbildningen med Johan Dahl till en av våra bästa investeringar någonsin!”

|

Efter 16 år som säljare hävdar jag att man alltid har nytt att lära. Det jag tog med mig från utbildningen gav resultat direkt vid ett kundbesök; kundens tanke – en affär på ca 25 000 kr, kundens accept – 120 000 kr! Man bugar och ger dig historien. Tack ska du ha!”

|

Du är mycket skicklig på att blanda med roliga, träffsäkra anekdoter. Det blir tydligt och greppbart. Du bjuder även på dig själv – gör det personligt. Grymt!”

|

Kom för en säljkurs och fick en livskurs, TACK!”

|

Du är världens bästa säljcoach!”

|

Tack för en bra, rolig och mycket givande kurs. Praktiserade mina nya kunskaper under eftermiddagen och vi nådde en överenskommelse så har redan fått utdelning av kursen!”