Johan Dahl Utveckling AB

Sälj mindre, dubbla din försäljning

Säljutveckling med resultatgaranti

Ett 6 månaders utvecklingsprogram som blandar inspiration och konkreta verktyg för resultat som både känns i kroppen och syns på sista raden.

21 steg till ökad försäljning, bättre lönsamhet, fler och nöjdare kunder och ett rikare liv!

Sälj mindre, dubbla din försäljning, säljutvecklingsprogram med Johan Dahl
En oskriven sida

Känner du igen dig?

Är du, eller planerar du att bli, företagare eller leder du en verksamhet och känner igen dig i någon eller några av de här frågorna:

 • Du har för få kunder, för låg försäljning eller en stressad ekonomi som gör att du tjänar för lite, eller
 • Du är osäker på var du ska börja för att förbättra resultaten utan att jobba ihjäl dig, eller
 • Du saknar struktur och känner ett visst motstånd mot försäljning.

Kort sagt – du är i ett läge där du inte är nöjd med hur ditt företag utvecklas och du vill ha bättre resultat!

Vill du istället…

 • Ha en bättre lönsamhet och en bättre ekonomi både i företaget och privat.
 • Känna att du kan utveckla verksamheten mot nya och bättre resultat utan att behöva jobba hårdare (men smartare).
 • Få mer gjort med mindre ansträngning.
 • Känna dig både friare och tryggare med en lön som du är riktigt nöjd med.

…ja då är detta verkligen rätt för dig!

Du är inte ensam om de här utmaningarna och det finns lösningar som bevisligen fungerar.

David Siglin

Syfte

Det här programmet är designat för att du ska lära dig:

 • Vad du behöver prioritera för att skapa helt nya resultat och hur du gör det rent praktiskt i din egen vardag.
 • De viktigaste grunderna i att skaffa fler och nöjdare kunder, bättre lönsamhet och ett rikare liv.
 • Nycklarna till framgång i din verksamhet och hur du går från ord till handling för att känna dig tryggare och friare – dessutom med en lön som du är riktigt nöjd med!

Efter programmet kommer du att ha:

 • Tydliga mål på både kortare och längre sikt, både professionella och personliga mål. Sannolikt har du redan uppfyllt en del av dem!
 • Större trygghet och bättre struktur i allt från dina kundkontakter till hur du lever ditt liv!
 • Mängder av insikter, inspiration och konkreta verktyg samt massor av erfarenhetsutbyte från de andra deltagarna. Vem vet vilka av de relationerna som fortsätter att utvecklas även efter programmet?

Hurbildning™

Det här är ingen traditionell klassrumsutbildning baserad enbart på kunskapsöverföring, teorier och information utan ett utvecklingsprogram med mer fokus på VARFÖR och HUR du ska omsätta dina nyvunna insikter, idéer och kunskaper till färdigheter i din egen vardag.

Jag påstår att kunskap är värdelös…så länge den inte omsätts i handling och därför kallar jag det här programmet för en hurbildning™.

Det innebär bland annat att du som inte är beredd att ta ansvar för din egen utveckling genom att tillämpa och göra det du får ta del av i programmet… bör välja ett annat program!

Been there, done that

När jag startade mina första företag var jag laddad till tänderna och körde på i ganska högt tempo. Efter en tid insåg jag att även om det gick hyggligt bra så blev det alldeles för mycket jobb i förhållande till resultat, inte minst de ekonomiska resultaten.

Under många år brottades jag med de här frågorna och när jag till slut lärde mig vad jag kunde göra åt dem blev allt så mycket enklare, bättre, roligare och mer lönsamt både för mig själv och framför allt för mina kunder! Nu är det dags för mig att dela med mig till dig och andra som verkligen vill ha nya resultat i sina verksamheter.

Upplägg och innehåll

21 steg till ökad försäljning, bättre ekonomi och lönsamhet, fler och nöjdare kunder plus ett rikare liv.

Upplevelsebaserat lärande. Hela programmet är designat för att du ska gå från ord till handling och tillämpa dina nyvunna färdigheter i vardagen.

Programmet pågår i 6 månader och du genomför det i din egen takt.

9 hurbilningsmoduler med tillhörande uppgifter för arbete i din egen vardag.

12 liveträffar via Zoom, Q&A gruppcoaching – de spelas in så att du kan titta i efterhand ifall du inte kan delta vid något tillfälle.

Coachbuddy – en deltagare som du har tätare kontakt med för att utmana och hjälpa varandra, byts några gånger under programmet.

Personlig journal, en loggbok för dina framsteg.

Allt material ingår.

Diplom vid fullgjord hurbildning™.

Möjlighet till enskild coaching, förmånliga villkor för dig som deltar i programmet.

Fullt upp?

”Jag har fullt upp och hinner inte delta på några utvecklingsprogram” kanske du tänker?

Ja, då kanske det är just därför du ska delta? tänker jag.
”Att göra samma sak om och om igen och förvänta sig nya resultat är definitionen på galenskap” sa Albert Einstein och jag håller med.

Många företagare, chefer och ledare jag möter bestämmer inte ens över sin egen kalender utan styrs av andras prioriteringar vilket ofta innebär att de inte hinner reflektera, utvecklas eller fånga de möjligheter som dyker upp mitt framför näsan på dem – känns det igen?

Om du gör som du alltid har gjort får du samma resultat som du alltid har fått.

Eller sämre, eftersom förändringstakten i omvärlden blir högre och högre…

Johan Dahl

Tid och plats

Nästa omgång av programmet startar den 25 oktober 2023.
Innan dess hålls ett inspirerande och förberedande webbinarium tisdagen den 23 maj 2023 kl. 12-13. Där får du veta mer om programmet och du får även några konkreta tips på hur du kan tänka och göra för att lyfta din försäljning till helt nya nivåer. Webbinariet är kostnadsfritt och öppet för alla – både de som redan anmält sig och de som är nyfikna…
Vill du veta mer om upplägg, datum och tider eller anmäla dig till webbinariet mailar du .

Hela programmet genomförs online så du behöver inte lägga tid och pengar på resor, logi eller måltider.

Du jobbar med programmet i din egen takt och på de tider du själv väljer. Du är alltså inte bunden till specifika tidpunkter utöver liveträffarna med gruppcoaching via Zoom.
Även dessa kan du ta del av när det passar dig eftersom de alltid spelas in.
Rekommenderat tempo är att ta en modul varannan vecka, det är också så modulerna portioneras ut under programmet.

Henri Lajarrige Lombard, orange

Den första liveträffen börjar om

Dagar

:

Timmar

:

Minuter

:

Sekunder

Villkor

Antalet platser är begränsat. Din anmälan är bindande men kan överlåtas på en annan person. Betalningsalternativen anges vid anmälan, se även ”investering” nedan.

Om du gör som du alltid har gjort får du samma resultat som du alltid har fått.

Investering

Totalpris 14 800 kr. Moms tillkommer.

 

Early Bird
Boka före den 15/5 så får du både 10% lägre pris (betalar alltså endast 13 320 kr per plats) och du får även 3 enskilda coachtillfällen utan extra kostnad (värde 6 000 kr). Alla priser angivna exkl. moms.

 

Fler deltagare – be om offert.

 

Betalning sker med faktura, full betalning ska vara gjord före programstarten. Fler betalningsalternativ finns – du kan bl.a. dela upp det på flera delbetalningar.

 

Kontakta för mer info.

Mycket eller lite pengar?

Ja, det beror såklart på vad vi jämför med. Jämfört med värdet och hur det kan påverka dig och dina resultat är det extremt lite pengar, om du frågar mig. Hur kan du annars få 6 månaders utveckling av dig själv och din verksamhet till priset av en traditionell två- till fyradagarskurs i Stockholm?

Sannolikt räcker det att en av de 9 modulerna innehåller något som du börjar använda som skapar nya resultat för lång tid framåt så har den modulen på egen hand finansierat din investering och då är allt annat att betrakta som kostnadsfria bonusar.

Någon kanske tänker ”Jag skulle vilja gå det här programmet men jag har inte råd” och det känner jag igen – tro mig, jag har själv varit där. Två saker att fråga sig:

 1. Är det verkligen sant? Om du känner att det här programmet verkligen kan ge dig det som behövs för att skapa de resultat du vill i din verksamhet och i ditt liv så tror jag att du hittar ett sätt att få råd.
 2. Om du är företagare eller ledare och känner att du absolut inte har råd så kan väl det vara ett bevis i sig på att du behöver göra något åt din situation och det snarast?

If you really want to do something you´ll find a way. If you don´t, you´ll find an excuse.

Jim Rohn

Resultatgaranti

Undersökningar visar att bara 8-12% av de som deltar i traditionella säljutbildningar får nya resultat och förändrar sina beteenden.

Därför är upplägget på den här hurbildningen™ annorlunda och därför får du en oslagbar resultatgaranti:
Om du genomför samtliga övningsuppgifter i programmet och säljresultaten ändå inte ökar kraftigt/når dina säljmål ger jag dig personlig coaching under ytterligare 6 månader utan att det kostar dig något extra – allt för att du ska nå de resultat du önskar och förtjänar!
Värdet av den coachingen är 48 000 kr och du betalar 0 kr. Kan du få en bättre garanti?

Varför?

Varför är jag så mån om att du ska delta så att jag erbjuder ett så lågt pris och en så generös resultatgaranti?

Jo, jag brinner för utveckling av individer och organisationer och jag vill göra verklig skillnad för så många som möjligt. Jag har själv fått uppleva hur värdefullt det var att få de här insikterna, verktygen och supporten från mina mentorer, coacher och lärare. Det hjälpte mig att gå från ett läge av ständigt kämpande med klena resultat till att kunna leva det liv jag vill, både professionellt och personligt där jag kan ”skicka vidare” och bidra till andras utveckling.

Din programledare

Jag som hälsar dig välkommen och som är din programledare heter Johan Dahl. Jag har startat och drivit 10 egna bolag i med- och motgång och under resan lärt mig massor av vad som fungerar bra och vad som fungerar dåligt. Sedan över 20 år hjälper jag som föreläsare, coach och utbildare mina kunder att skapa framgångar som de ibland inte ens trodde var möjliga. Jag har tre år i rad utsetts till en av Sveriges populäraste föreläsare, utnämnts till Årets Mentor två gånger och jag kan som en av ytterst få talare titulera mig Platinum Speaker – ett kvitto på en sällsynt god förmåga att nå fram med ett budskap.
Dessutom fick jag vara med och vinna ett SM-Guld tidigare i år när jag coachade Moa Abrahamsson till segern i Årets Säljare hos Ung Företagsamhet i konkurrens med 800 tävlande.

Med mig blir livet mer orange, det kommer du att märka när vi ses härnäst!

Coach Johan Dahl

Johan Dahl Utveckling AB | Asmundgatan 8 | 802 60 Gävle | Org nr 556759-0640

Returpolicy: Som privatkonsument har du alltid 14 dagars ångerrätt räknat från dagen efter din beställning. Vill du ångra din beställning mailar du och anger vad du beställt och hur du betalat. Du behöver inte ange några skäl till varför du vill ångra beställningen.

Vad deltagare har sagt

Det här programmet har jag tidigare genomfört som ett mer traditionellt säljutbildningsprogram med fysiska träffar och uppföljningsuppgifter via mail. Trots att programmet tidigare varit mindre i omfattning och innehåll har mängder av deltagare fått fantastiska resultat. Några omdömen:

|

Jag har efter kursen med Johan haft stor framgång. Denna fantastiska start är mycket beroende på den KICK som jag fick av Johans kurs! Ett stort tack!!”

|

Jag har genom att tillämpa dina tips ringt två samtal som redan betalt hela utbildningen!”

|

Kursen blev inte alls som jag förväntade mig – det var mycket bättre!”

|

Måste säga att detta är den absolut bästa utbildning jag genomfört på länge!”

|

Dubblat resultat gjorde utbildningen med Johan Dahl till en av våra bästa investeringar någonsin!”

|

Efter 16 år som säljare hävdar jag att man alltid har nytt att lära. Det jag tog med mig från utbildningen gav resultat direkt vid ett kundbesök; kundens tanke – en affär på ca 25 000 kr, kundens accept – 120 000 kr! Man bugar och ger dig historien. Tack ska du ha!”

|

Du är mycket skicklig på att blanda med roliga, träffsäkra anekdoter. Det blir tydligt och greppbart. Du bjuder även på dig själv – gör det personligt. Grymt!”

|

Kom för en säljkurs och fick en livskurs, TACK!”

|

Du är världens bästa säljcoach!”

|

Tack för en bra, rolig och mycket givande kurs. Praktiserade mina nya kunskaper under eftermiddagen och vi nådde en överenskommelse så har redan fått utdelning av kursen!”