Vill Du vara med och göra julen godare och gladare för behövande i Gävle?

Välkommen att delta i Basket Brigade som sprids över världen – just nu.

Basket Brigade är ett sätt att hjälpa behövande människor med en matkorg eller andra förnödenheter som personligen levereras till mottagarna. The Anthony Robbins Foundation har sedan mer än 15 år bidragit till miljontals människors glädje och förgyllt deras liv. Nu har Basket Brigade nått Gävle och vår första insats gör vi nu i juletid 2013. Allt arbete sker ideellt och baseras på människors vilja att göra gott för de som av olika skäl saknar det många andra har och kanske ser som självklart.

Klicka här och se filmen med Tony Robbins.

Till vem?

Vi prioriterar behövande barnfamiljer i Gävle. Vi hoppas även kunna hjälpa hemlösa, arbetslösa och andra behövande i vårt närområde.

Hur?

Vill Du medverka till en godare jul kan Du antingen ställa upp som volontär eller bidra med en eller flera matkassar.

Kommer hjälpen fram?

Inga pengar går till administration av något slag – allt arbete är ideellt och alla kostnader bekostas av sponsorer. (Du som väljer att köpa Din matkasse betalar med kort och kortföretagets avgift kan vi inte göra något åt).

Julkasse

Vill Du bidra med en matkasse kan Du antingen

– plocka ihop en eller flera kassar på egen hand och leverera dessa på plats, eller

– beställa en eller flera matkassar från leverantören (MAXI ICA i Gävle) som då plockar ihop kassarna till inköpspris.

Sedan levereras kassen kostnadsfritt till utlämningsstället eller direkt till behövande. Priset per julkasse är 400 kr inkl moms och givaren betalar med kort.

Klicka här för att bidra med en egen kasse eller för att beställa via ICA MAXI.

När?

Utdelning sker söndagen den 22 december kl 14-16. Platsen är S:t Ansgars Hus, Kaplansgatan 6 i Gävle (korsningen Drottninggatan/Kaplansgatan bakom Gallerian Nian). Kommer Du med egen kasse ber vi Dig lämna in den på samma plats mellan kl 12 och 14 samma dag.

Frågor?

Är Du intresserad av att medverka som volontär eller har andra frågor kontaktar Du Johan Dahl på tel 0709-10 43 00 eller per e-post bb@jdu.se.

Med önskan om en godare jul för oss alla,
Johan Dahl, Basket Brigade Gävle