Mätningar* pekar på att det endast är vid 16% av tillfällena då en kund vistas i en butik som kunden får en aktiv bearbetning för att handla mer. Hur är det i din butik?
Dessutom visar det sig att det är just dessa kunder som uppvisar högst kundnöjdhet!
Ändå är många som arbetar i butik dåligt tränade på merförsäljning och ibland t.o.m. undvikande i sin säljande kommunikation. Trevliga men inte så säljande!

Annan forskning visar att bara 20 procent av alla underprestationer bland säljare beror på bristande säljkompentens i betydelsen kunskaper, färdigheter och förmågor. De övriga 80 procenten består av bristande träning, undermåligt målarbete, emotionella rädslor och hindrande attityder hos de som gör jobbet. Den goda nyheten är att vi blir bättre på det vi tränar på och att det snabbt blir bättre resultat när vi tränar på just merförsäljning.

 

Efter föreläsningen Lönsamma tillsammans för Gävle Citysamverkan var det många som tyckte att det vore bra med ännu mer inspiration och konkreta tips om hur vi kan öka försäljningen i butik.

Därför får du nu ett guldkantat erbjudande om att under 2 + 2 timmar guidas av säljcoachen och föreläsaren Johan Dahl för extra bra försäljning i din butik – en riktigt lönsam investering helt enkelt.

Upplägg
Två frukostworkshops med handfasta tips på hur du kan gå från ”trevligt” till ”lönsamt” i vardagen.

För vem?
För dig som driver eller arbetar i butik och som vill ha bättre resultat.

Tider och plats
Torsdagen den 4 november (steg 1) och torsdagen den 18 november (steg 2). Vi håller till på DOSPACE, Drottninggatan 10 i Gävle och tiderna är 7.30-9.30 båda dagarna.

Pris
1 595 kr/deltagare. Medlemmar i Gävle Citysamverkan går 2 för 1 (d.v.s. 798 kr/deltagare) alt. medlemspris 995 kr/deltagare för den som går ensam. Moms tillkommer på angivna priser. 

Anmälan och betalning
Anmälan via e-post till johan@jdu.se. Ange antal deltagare, deltagarnas namn samt fakturauppgifter. Antalet platser är begränsat och anmälan är bindande. Vid för få deltagare ställs utbildningen in.

Om Johan
Johan har startat och drivit ett 10-tal bolag där han lärt av både med- och motgångar. Att få dela erfarenheter och utmaningar med Johan är ”på riktigt” eftersom han verkligen vet vad han pratar om. Johan verkar även som processledare, förändringsledare och personlig coach. Johan brinner för att hjälpa människor och utveckla företag.

Sagt efter föreläsningen
Tack för en otroligt inspirerande morgon.
Vi alla kände att din föreläsning gav oss så mkt energi och viktiga nycklar att tänka på. 
Inte bara gå runt och vara trevlig det ger ingen försäljning…
Vi har redan satt upp tävling i butiken för hur vi ska nå våra nyckeltal tillsammans pratat och kommit fram till  vår Mirakelfråga.
Nu ska vi se actions som kommer leda till resultat!
Miljoner tack för en fantastisk föreläsning!

Meriter och utmärkelser

  • Platinum Speaker – en av ytterst få talare som fått utmärkelsen – ett bevis på sällsynt god förmåga att nå fram med sitt budskap
  • Årets Mentor 2 gånger (Almi Företagspartner och NyföretagarCentrum)
  • Årets Rådgivare (Ung Företagsamhet)
  • SM-Guld Årets Säljare 2021 (UF-coach)
  • En av Sveriges populäraste föreläsare tre år i rad: 2019, 2020 och 2021 – Eventeffect.se
  • Nominerad till Stora Målpriset

 Varmt välkommen!

* Källa: Daymaker, George Dudley och Shannon Goodson m.fl.

För din framgång,

Johan Dahl

Tel 0709-10 43 00
E-post johan@jdu.se
Webb www.jdu.se 

 

Det som slutar att bli bättre
upphör att vara bra!