LEDARUTVECKLING

Anlita Johan Dahl som coach, konsult eller förbättringsledare när du och din organisation vill ha stöd i arbetet med att skapa hållbar framgång och bättre resultat – på riktigt! 

Med fokus på kommunikation, ledarskap och försäljning bidrar Johan till resultat som både känns i kroppen och som syns på sista raden.

Bland annat tillämpar han Success Factor Modeling™ – en serie modeller och verktyg som utarbetats efter omfattande studier av beteenden, värderingar och tankesätt hos moderna, framgångsrika företag.

Success Factor Modeling™
 stärker ditt ledarskap och stöttar din organisation på ett sätt som skapar personligt engagemang, motivation, personligt ansvar och uthållig framgång. Det är när människor MÅR BRA som företag GÅR BRA så vad tror du om att tillämpa receptet?

Medan många mer traditionella arbetssätt fokuserar på yttre framgångsfaktorer som t.ex. hur man utvecklar en affärsplan, jobbar med innovationsarbete, organisation, rekrytering etc., läggs fokus i Success Factor Modeling™ istället på de avgörande mönster i värderingar och föreställningar som är grunden för hur framgångsrika individer, grupper och företag tänker och agerar nu och i framtiden.

Vill du veta mer om Success Factor Modeling™ och hur du skapar en hållbar framgångskultur i ditt företag kontaktar du Johan så kan han presentera vilka effekter och nya resultat du och din organisation kan få.

SÄLJUTVECKLING

Vill du öka försäljningsresultaten, få fler och nöjdare kunder och bättre effekt utan att jobba hårdare?
Använd Johan som säljkonsult, säljcoach eller säljtränare när du vill lyfta säljresultaten på ett hållbart sätt.

LEDARUTVECKLING PÅ MALTA

Följ med på en resa till härliga Malta och gör samtidigt din egen resa och utveckla såväl ditt inre ledarskap som din förmåga att leda andra! Du kommer att få inspiration, insikter, konkreta övningar på plats och verktyg att ta med hem samtidigt som du möter andra intressanta människor som också vill utveckla sig personligt och professionellt.

COACHNING

Ensam är stark…? Nej, idag vet vi bättre än så. Det är tillsammans med andra vi växer och utvecklas. En coach kan vara det som behövs för att skapa den utveckling du önskar i företaget, karriären eller livet.