FÖRELÄSNINGAR

Ny föreläsning

INSPIRATIONSFÖRELÄSNINGAR

Ta det personligt! En föreläsning om personlig framgång, personligt ledarskap och personligt ansvar. Förgyll vardagen, skjut in extra energi i Kick-Offen, höj stämningen på kundträffen eller få fart på förändringen.

PERSONLIG EFFEKTIVITET

Multitasking och många bollar i luften – nyckel till framgång eller bara korkat? Personlig effektivitet är att få mer gjort med mindre ansträngning.
Vad sägs om tid över istället för övertid?

PERSONLIGT LEDARSKAP

Personligt ledarskap, att leda sig själv, är en förutsättning för att leda andra. Åtskillig forskning punkterar gamla myter och lyfter fram det som faktiskt fungerar. Det är när människor mår bra som företag går bra.

SUCCESS FACTOR MODELING

Nycklar till framgång för nästa generations entreprenörer. Hur gör moderna organisationer för att skapa personligt engagemang, motivation och uthållig framgång?

PERSONLIG UTVECKLING

Det som upphör att bli bättre slutar att vara bra. En investering i personlig utveckling är den bästa investeringen du kan göra – avkastningen är fantastisk, räcker livet ut och smittar på alla områden i livet!

BOKNING & FÖRFRÅGAN

Välkommen med din förfrågan direkt till Johan eller via ledande talarförmedlingar.

Telefon: 0709 – 10 43 00
E-post: johan@jdu.se

PERSONLIG FÖRSÄLJNING

Alla säljer. Alltid. Vi säljer varor, tjänster, upplevelser och idéer. Vill du bli bättre på att sälja dig själv eller att vässa resultaten på jobbet? I den digitala utvecklingen är personlig försäljning viktigare än någonsin.