COACHING

FÖR DIN UTVECKLING OCH NYA RESULTAT

Varför ha en coach?

Ensam är stark…?
Nej, idag vet vi bättre än så. Det är tillsammans med andra vi växer och utvecklas. En coach kan vara det som behövs för att skapa den utveckling du önskar i företaget, karriären eller livet.

Coaching handlar om stöd och vägledning för att själv ta sig förbi hinder, uppnå mål och utforma sitt liv. Känner du till några framgångsrika idrottsmän, företagsledare, politiker, artister, föräldrar eller andra ledare som inte omger sig med flera tränare, coacher, mentorer, vänner etc.?

Sälj-, ledar- och affärscoach

Coaching – inte bara inom försäljning

Coaching är effektivt för dig som befinner dig i ett läge men vill vara i ett annat – bättre relationer, bättre hälsa, nytt arbete, bättre ekonomi, känna mer glädje, nå nya mål, utveckla dig själv, bättre säljresultat etc. I de flesta av mina uppdrag arbetar jag som sälj-, ledar- och affärscoach men bland mina klienter finns även privatpersoner som får coaching i mer personliga frågor. Gemensamt syfte är att nå resultat och inte bara prata eller fundera om dem.

Hur?

Att välja coach är som att välja vänner eller t.o.m. partner och det finns idag mängder av olika coacher med varierande utbildningar, certifikat, erfarenheter och färdigheter. Förutom att välja en coach med önskad kompetens är känslan oerhört viktig. Du behöver känna ett gott förtroende för din coach för att få ut så mycket som möjligt av din coaching. Ett inledande möte eller några personliga referenser kan vara klokt innan du väljer vem du vill ha som coach.

Vem har svaren?

En coach hjälper dig till nya insikter, nya reflektioner, nya perspektiv och nya beslut främst genom utmanande och motiverande frågor så att du själv ska finna svaren. När du sedan går från ord till handling är jobbet ditt – liksom belöningen. Coachen kan hjälpa dig att hålla dig på spåret.

Kontakta mig för ett första, kostnadsfritt coachmöte: johan@jdu.se
Coaching - Johan Dahl

Vad några av mina klienter har sagt:

 • Du är verkligen duktig på det du gör – att höja människor och få dem att se större mål – häftigt!
 • Du är världens bästa säljcoach!
 • Jag har verkligen haft en fantastisk hjälp av dig och jag skulle aldrig kommit dit där jag är nu utan dig!
 • Du är en mästerlig coach…

Ett första steg – prova på utan kostnad

Är du intresserad av att ha mig som coach inleder vi med ett första, kostnadsfritt coachmöte där du får ”prova på” i skarpt läge samtidigt som vi går igenom hur ett upplägg kan se ut för just dig – omfattning, förväntade resultat, pris etc. Därefter väljer du själv om och hur du vill fortsätta.

Johan Dahl erbjuder coaching till dig som driver eller leder en organisation eller ditt eget företag.

CORONACOACHING

Gasa eller bromsa, öppet eller stängt, varsla personal eller använda dem till nya, kreativa idéer, kompetensutveckling, alternativa sätt att jobba, låna pengar, förhandla med hyresvärden, korttidspermittera, använda de olika möjligheterna som finns kring skatterna…???

 • Hur ska jag som företagare eller ledare agera?
 • Vem kan jag tala med som förstår min situation och som kanske själv upplevt krissituationer som företagare eller ledare?
 • Var kan jag fylla på med energi och ladda om?
 • Vilka beslut ska jag ta som hjälper verksamheten både i det korta perspektivet och på längre sikt?
 • Hur kan jag få hjälp med riktigt tuffa beslut?
 • Hur ska jag kommunicera internt och med omvärlden?
 • Hur får jag själv tillgång till den mest relevanta informationen?

Just nu är frågorna många och viktiga. Som företagare eller ledare kan det kännas ensamt och osäkert i många frågor – trycket och frågeställningarna från personal, kunder, leverantörer och omvärld pressar på och orosnivån är hög…

Med fokus på att skapa lugn, tydlighet och ”business as unusual” där både människors hälsa och verksamhetens framtid prioriteras erbjuder jag affärscoaching till dig som driver eller leder en organisation eller ditt eget företag.

© Johan Dahl Utveckling 2020
Webbplats framtagen av Ockelbo Webbdesign