Allt fler after workar allt mer – en del slutar till och med tidigare på jobbet för att hinna after worka – alltså mindre work och mer after. AW kan vara både trevligt och nyttigt på flera sätt men hur ser det ut med before workandet? Hur förbereder vi oss inför arbetsdagen eller andra prestationer, hur skapar vi tillstånd som gynnar både vår attityd, hur vi mår och våra resultat i det viktiga mötet eller under hela arbetsveckan?

En elitidrottare tillbringar långt mycket mer tid för uppvärmning och förberedelser än i duschen – hur ser det ut på Din arbetsplats?

Detta vrider och vänder jag på i min nya inspirationsföreläsning Before work. Den är utformad för att få Dig att tänka till, tänka om och kanske tänka nytt kring en del mönster och beteenden vi har i vardagen och som möjligen skulle må bra av att vridas och vändas lite på.

Jag kommer dessutom att ge bort en föreläsning helt utan kostnad till någon som vill ha en extra vitamininjektion på jobbet eller i något annat sammanhang, kundträffen, Kick-offen, medarbetardagen…

Va? Alldeles gratis!? Finns det någon hake?

Japp! Jag ger bara bort en föreläsning och för att ha chans att vinna den vill jag att Du mailar mig på johan@jdu.se och berättar varför just Du ska vinna den och hur många Du räknar med i publiken. Jag vill också genomföra denna gratisföreläsning före sommaren (se det som ett genrep) och det finns begränsat med lediga datum i min kalender. I övrigt – inga “hakar”! Fredagen den 4/4 utses vinnaren. Välkommen med Din motivering!