OM JOHAN DAHL

 

VARFÖR JOHAN DAHL?

Anlita Johan som föreläsare eller workshopledare när du vill ha en mental och känslomässig vitamininjektion på Kick-Offen, kundträffen, säljkonferensen eller firmafesten. Du kan räkna med såväl skratt som eftertanke samt resultat som både känns i kroppen och syns på sista raden.

Och du – du får världens enklaste resultatgaranti: Helt nöjd eller pengarna tillbaka!

Välj det som passar ditt event bäst från menyn och välkommen med din förfrågan.

OM JOHAN DAHL

I över 30 år har han arbetat med inspiration och kommunikation på olika sätt, främst som entreprenör där Johan startat och drivit ett 10-tal bolag i framgång såvär som i motgång. Människan har alltid stått i centrum; försäljning, service, ledarskap, mål, förändring och personlig utveckling. Sedan tidigt 90-tal har han riktat in sig på att hjälpa andra nå bättre resultat både på jobbet och privat. Johan föreläser, utbildar och tar även åt sig ett fåtal coach- och konsultuppdrag. Hittills har det blivit två böcker: “Sälj med hjärtat/Service med hjärtat” och “21 tips för ett rikare liv”.
Johan har utsetts till Årets Mentor (ALMI Företagspartner), Årets Rådgivare (Ung Företagsamhet) och nominerats till Stora Målpriset.

AFFÄRSIDÉ

Johan Dahl Utveckling erbjuder företag och organisationer inspiration och affärsnytta genom affärs- och säljutveckling i världsklass. Som föreläsare, författare och förändrare får du som kund hjälp att utveckla såväl intern som extern kommunikation med resultat som både känns i kroppen och syns på sista raden!