Om Johan

Varför Johan Dahl?

Anlita Johan som föreläsare eller workshopledare när du vill ha en mental och känslomässig vitamininjektion på Kick-Offen, kundträffen, säljkonferensen eller firmafesten. Du kan räkna med såväl skratt som eftertanke samt resultat som både känns i kroppen och syns på sista raden.

Och du – du får världens enklaste resultatgaranti: Helt nöjd eller pengarna tillbaka!

Välj det som passar ditt event bäst från menyn och välkommen med din förfrågan.

Om Johan Dahl

I över 30 år har han arbetat med inspiration och kommunikation på olika sätt, främst som entreprenör där Johan startat och drivit ett 10-tal bolag i framgång såvär som i motgång. Människan har alltid stått i centrum; försäljning, service, ledarskap, mål, förändring och personlig utveckling. Sedan tidigt 90-tal har han riktat in sig på att hjälpa andra nå bättre resultat både på jobbet och privat. Johan föreläser, utbildar och tar även åt sig ett fåtal coach- och konsultuppdrag. Hittills har det blivit två böcker: ”Sälj med hjärtat/Service med hjärtat” och ”21 tips för ett rikare liv”.

Affärsidé

Johan Dahl Utveckling erbjuder företag och organisationer inspiration och affärsnytta genom affärs- och säljutveckling i världsklass. Som föreläsare, författare och förändrare får du som kund hjälp att utveckla såväl intern som extern kommunikation med resultat som både känns i kroppen och syns på sista raden!